KURUMSAL

" İyi ambalaj ürüne sağlanan bir şanstır..."

GÖRSEL-1980 yılında saygın gıda ve tekstil firmalarının şeffaf kutu talebi üzerine üretimine başlamıştır.

Zamanla teknolojiden faydalanarak üretim kapasitesini arttırmış ve bugünkü üretim şekline geçmiştir. Gelişen iş hacmiyle beraber 1997 yılında şu an faaliyet gösterdiği 4.000 metrekarelik kapalı alana sahip, kendine ait fabrikasına taşınmıştır.

GÖRSEL alan hacmine ve uluslararası standartlara göre alanında uzmanlaşmıştır. Müşterilerinin ihtiyacına göre her tip kutu dizaynı ve üretimi yapmaktadır. GÖRSEL üstün kaliteli, anti statik (toz tutmayan) ve kırılmaya karşı dayanıklı şeffaf plastik materyalden baskılı baskısız silindir, prizmatik, özel tasarım ve katlanabilen ambalaj kutuları üretmektedir. Ürünlerimiz gıda, tekstil, kozmetik, oyuncak, otomotiv, hediyelik eşya, kırtasiye ve ambalaj gerektiren diğer tüm sektörlerde güvenle kullanılmaktadır.

GÖRSELalan hacmine ve uluslararası standartlara göre alanında uzmanlaşmıştır. Müşterilerinin ihtiyacına göre her tip kutu dizaynı ve üretimi yapmaktadır. GÖRSEL üstün kaliteli, anti statik (toz tutmayan) ve kırılmaya karşı dayanıklı şeffaf plastik materyalden baskılı baskısız silindir, prizmatik, özel tasarım ve katlanabilen ambalaj kutuları üretmektedir. Ürünlerimiz gıda, tekstil, kozmetik, oyuncak, otomotiv, hediyelik eşya, kırtasiye ve ambalaj gerektiren diğer tüm sektörlerde güvenle kullanılmaktadır.

GÖRSELbünyesindeki Ar-Ge departmanı her tip şeffaf plastik ambalaj dizaynı yapabilecek teknolojiye sahip olup günün şartlarına göre geniş ve yenilikçi bir ürün yelpazesi sunmaktadır.

GÖRSELürünlerini ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi ve Standartlarına ve Tarım ve Köy İşleri Bakanlığının Gıda ile Temasta Bulunan Materyallerinin Üretimi İzin Sertifikası'na göre tamamen hijyenik bir ortamda üretmektedir.

MİSYONUMUZ

GÖRSEL üstün kaliteli, anti statik (toz tutmayan) ve kırılmaya karşı dayanıklı şeffaf plastik materyalden baskılı baskısız silindir, prizmatik, özel tasarım ve katlanabilen ambalaj kutuları üretmektedir.

Ürünlerimiz gıda, tekstil, kozmetik, oyuncak, otomotiv, hediyelik eşya, kırtasiye ve ambalaj gerektiren diğer tüm sektörlerde güvenle kullanılmaktadır.

GÖRSEL bünyesindeki Ar-Ge departmanı her tip şeffaf plastik ambalaj dizaynı yapabilecek teknolojiye sahip olup günün şartlarına göre geniş ve yenilikçi bir ürün yelpazesi sunmaktadır.

GÖRSEL ürünlerini ISO 9001:2008 Toplam Kalite Yönetim Sistemi ve Standartlarına ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının Gıda ile Temasta Bulunan Materyallerinin Üretimi İzin Sertifikası’na göre tamamen hijyenik bir ortamda üretmektedir.

VİZYONUMUZ

Görsel, Plastik ambalajlamada ki 35 yılı aşkın tecrübesi ile Türkiye’de şeffaf ambalajlamada en önemli aktörlerden birisi haline gelmiştir.

Son tasarım ve üretim teknolojilerini kullanarak Pazar sektörlerinin geniş bir yelpazesi için standart ve şeffaf ambalajlama çözümleri sunuyoruz.

Görsel müşterilerimizin taleplerini karşılayabilmek için devamlı gelişen bir ilerleme felsefesi ve isteğiyle şeffaf ambalajlama pazarındaki rekabetçi gücünü sağlamlaştırmıştır.

Görsel’de özgün şeffaf kutu tasarımınızı yaratmak için bizim uzmanlık ve yaratıcılığımızı kullanarak sahip olduğumuz geniş Pazar bilgimizi ve teknik yeteneklerimizi sizin ihtiyaçlarınız için en mükemmel çözümü sunuyoruz.

Ambalajlamadaki gereklilikler olan görsel olarak çekicilik, kullanıcı-dostu, uygunluk, emniyetlilik ve hijyen, müşteri güvenini ve marka bağlılığını temin etmektedir.

Bütün sektörlerde, Şeffaf Ambalajlama tasarımı, Gelişimi ve Üretimi, Ambalajlama Proje Yönetimi ve Montaj da dahil olmak üzere geniş bir hizmet ağı sağlamaktayız.

Amacımız ürününüzü en güçlü görsel etkiyi yaratan, markanızla iletişim kuran ve satış noktasında değer algısını destekleyen temiz ve açık ambalajlama ile vitrine çıkarmaktır.

Web Tasarım - Global Medya